آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۲۶۳۷
معاون فرهنگی آموزشکده فنی شهید مطهری تفت:

مشارکت دانشجویان آموزشکده فنی شهید مطهری تفت به صورت مستمر با هلال احمر

معاون فرهنگی آموزشکده فنی شهید مطهری تفت گفت: ۱۰۰ نفر از دانشجویان آموزشکده فنی شهید مطهری تفت به صورت مستمر با هلال احمر مشارکت دارند. 

فلاح، معاون فرهنگی آموزشکده فنی شهیدمطهری تفت در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، گفت: جمعیت هلال احمر یک رکن در امور امدادرسانی است و مشارکت دانشجویان در این برنامه می‌تواند مفید باشد. 

 

وی افزود: آموزش امداد و نجات هلال احمر یک اصل مهم است که ما نیز در دانشکده فضایی را به عنوان کانون دانشجویی هلال احمر در آموزشکده فنی شهید مطهری اختصاص خواهیم داد. 

 

معاون فرهنگی آموزشکده فنی شهیدمطهری تفت بیان کرد: در حال حاضر ۱۰۰ نفر از دانشجویان به صورت مستمر با هلال احمر مشارکت دارند. 

 

لازم به ذکر است، به مناسبت هفته هلال احمر نیز نمایشگاهی از تجهیزات امداد و نجات و خودور نجات در آموزشکده فنی شهید مطهری تفت یک هفته برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار